فلز فرم آریا

خمکاری و برشکاری با دستگاه cnc

5(1 امتیاز)

در این مقاله به موارد زیر میپردازیم

1-خمکاری و خمکاری cnc؟

 

2-برشکاری چیست؟

 

3-خمکاری ورق با دستگاه cnc

 

3-1 خمکاری cnc ورق استیل

 

3-2 خمکاری  cnc ورق الومینیوم

 

3-3 خمکاری cnc ورق گالوانیزه

 

3-4 خمکاری cnc ورق اهنی

 

4-خمکاری cnc قوطی و پروفیل

 

5-مهارت های یک خمکاری خوب چیست؟

 

6-نکات مهم در زمان خمکاری چیست؟

 

7-فرایند خمکاری چگونه است؟

 

8-قیمت های خمکاری و برش کاری را از کجا بدست بیاوریم؟

 

9-اهمیت کیفیت خمکاری

 

10-اهمیت نیروی با تجربه در زمان خمکاری

 

11-برش کاری اهن و فولاد

 

11-1روشهای برشکاری اهن و فولاد چیست؟

 

1-خمکاری چیست؟ خمکاری cnc چیست؟

خمکاری و برشکاری cnc

خم کاری فلز، فرآیندی است که با استفاده از آن می‌توان فلز را هنگام اعمال نیرو تغییر شکل داد. به این منظور فلز با یک زاویه خم می‌شود و شکل مورد نظر را به خود می‌گیرد، که اغلب به شکل V یا U می‌شود.

خمکاری cnc

این دستگاه، شامل یک بستر 4.2 متری با ظرفیت 180 تن می‌باشد. این ماشین‌ها نتیجه بسیار دقیقی به دست می‌آورند؛ و قادر به کار با ورق فلزی، از چند میلی متر تا طول‌های بزرگ می‌باشند.

2-برشکاری چیست؟

برشکاری فرآیندی است که طی آن ورق‌ها، میله‌ها و شمش‌های فلزی با استفاده از ابزار مختلف و طی فرآیندهای متفاوت به قطعات کوچک‌تر تقسیم می‌شوند.

هدف از برشکاری ایجاد قطعات فلزی مورد نیاز برای ساخت وسایل مختلف است. از آنجایی که ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی فلزات باهم تفاوت‌هایی دارند روش

مورد استفاده برای برش آن‌ها نیز باید باهم متفاوت باشند؛ فلزات سخت و سنگین با استفاده از ماشین‌آلات و طی فرآیندهایی که قدری پیچیده‌تر هستند برش می‌خورند

و فلزات سبک‌تر با استفاده از ابزار ساده برشکاری می‌شوند. 

3-خمکاری ورق با دستگاه cnc

 

خمکاری فلزات به روش کنترل عددی با کامپیوتر یا همان سی ان سی cnc، یک فرآیند ساخت محسوب می‌شود که این فرآیند با دستگاه‌های پرس برک cnc

انجام می‌شود. این دستگاه‌ها عملیات خمکاری را به ضخامت تنها چند میلی‌متر تا قطعاتی به طول ۱۰ها متر بر روی ورق های فلزی انجام می‌دهند. دستگاه پرس

برک سی ان سی به دو صورت می‌باشد که با اصطلاح داون فرمینگ و آپ فرمینگ شناخته می‌شوند. ورق فلزی حاصل از هر دوی این روش‌ها یکسان بوده

و در هیچکدام از روش‌ها، از نظر طرح و نوع قطعه‌ای که کار می‌شود، محدودیتی وجود ندارد. یکی از مزایای خمCNC افزایش دقت در محل خمکاری

و کاهش خطاهای نصب و مونتاژ قطعات می باشد. همچنین در اکثر مواقع مشکل اساسی برگشت فنری را نیز می توان با خمکاری با دستگاه های پیشرفته

برطرف نمود.

هر دستگاه خمکاری شامل یک ابزار بالا (پانچ) و یک ابزار پایین (سنبه) می‌باشد که ورق فلزی بین این دو ابزار قرار گرفته و به وسیله اعمال فشار

صفحات سنگینی ثابت نگه داشته می‌شود. به طور معمول مقدار فشار این صفحات و پانچ جداگانه کنترل می‌شود.

در واقع، در کارگاه خمکاری ورق، انواع ورق با قرار گرفتن بر روی قطعه‌ای توخالی مانند سمبه و وارد کردن فشار از طرف بالا ( پایین آمدن ابزار

فولادی و سنگین پانچ) ورق را در اشکال مختلف شکل می‌دهند. زاویه خم نیز با توجه به عمق نیروی اعمالی بر روی ورق تعیین می‌گردد. این عمق به

طور دقیق برای رسیدن به زاویه مورد نظر کنترل می‌شود. به عبارتی دیگر ، زاویه خم شدن ورق بستگی به میزان فشار وارد شده توسط پانچ دارد.

بنابراین تنظیم میزان فشار پانچ پرس برک باید با دقت انجام شود.

شکل نهایی ورق خم شده نیز بستگی به شکل سنبه و پانچ دارد. ممکن است ورق فلزی پس از خمکاری نیاز به پرداخت داشته باشد که توسط دستگاه‌های

مخصوص انجام خواهد شد یا ممکن است لبه‌های کار به وسیله پرس برک پانچ شوند تا نیاز کمتری به پرداخت داشته باشیم.

 

3-1 خمکاری cnc ورق استیل

 

از جمله جمله خدمات ما در برش فلز فرم اریا خمکاری انواع استیل شامل آستینتی فریتی مارتنزیتی داپلکس میباشد.

 

استیل چیست ؟

برای درک اینکه استیل چیست ابتدا باید با ماهیت آهن آشنا شوید. آهن بعد از حذف اکسیژن و سایر ناخالصی های موجود در سنگ های آهن ساخته می شود. برای تبدیل آهن به فولاد یا همان استیل باید آن را با کربن،, فولاد بازیافتی و مقادیر اندکی از عناصر دیگر ترکیب کرد. فولاد آلیاژی از آهن و کربن است که در ترکیب آن کمتر از 2 درصد کربن،, 1 درصد منگنز و مقایر اندکی از عناصر دیگر مانند سیلیسیم،, فسفر،, گوگرد و اکسیژن وجود دارد.

استیل مهمترین ماده در صنعت ساختمان سازی و مهندسی در جهان محسوب می شود. می توان گفت از انواع استیل در تمام جنبه های زندگی انسان استفاده می شود.

برای مثال فولاد در صنایعی مانند خودرو سازی و ساخت محصولات ساختمانی،, ساخت لوازم خانگی مانند یخچال،, فریزر،, ماشین لباسشویی،, در کشتی

سازی و حتی مصارف پزشکی مورد استفاد قرار می گیرد. استیل با استفاده از مواد اولیه ای مانند سنگ آهن و قراضه آهن و از طریق دو روش کوره بلند

و روش کوره قوس الکتریکی ساخته می شود.

دلیل محبوبیت جهانی استیل می تواند هزینه مقرون به صرفه ای که برای تولید آن صرف می شود،, فراوانی مواد اولیه آن (سنگ آهن و قراضه) و دامنه گسترده و بی نظیر خواص مکانیکی آن باشد. 

 

 

انواع استیل

فولاد ضد زنگ در کل 4 نوع دارد که در زیر می توانید آنها را مشاهده کنید :

  1. آستینتی
  2. فریتی
  3. مارتنزیتی
  4. داپلکس

در ادامه با ویژگی های این استیل ها آشنا خواهید شد.

مشخصات هر نوع استیل چیست ؟

فولاد ضد زنگ یا همان استیل انواع مختلفی دارد که در ادامه به آنها می پردازیم.

  • آستینتی : فولاد ضد زنگ آستنیتی در سری های 200 و 300 و با ترکیباتی مانند 16 تا 30 درصد کروم و 2 تا 20 درصد نیکل تولید می شود. این نوع استیل دارای سطح بسیار باکیفیت،, قابلیت شکل پذیری و مقاومت بالا در برابر خوردگی و سایش هستند. استیل آستنیتی به دلیل داشتن چنین ویژگی هایی محبوب ترین نوع استنلس استیل است.
  • فریتی : اگر بخواهیم بگوییم این نوع استیل چیست باید اشاره کنیم که فولاد ضد زنگ فریتی حدود 25 درصد از کل استیل جهان را تشکیل می دهد. این آلیاژها در زمان خم شدن یا برش خوردن خواصی مانند فولادهای کربنی از خود نشان می دهند و برخلاف گریدهای آستنیتی 304 و 316 به شدت توسط آهنرباها جذب می شوند. 
  • مارتنزیتی : فولادهای زنگ نزن ماتنزیتی دارای مقاومت و سختی بالایی هستند و اغلب برای عملیات حرارتی مورد استفاده قرار می گیرند. طیف وسیعی از آلیاژهای استیل مارتنزیتی وجود دارد که دارای 11 تا 17 درصد کروم در ترکیب خود هستند. گریدهای مارتنزیتی در هر دو حالت آنیل و سخت شده دارای خاصیت مغناطیسی هستند.
  • داپلکس : این نوع استیل ها دارای حداقل 11 درصد کروم هستند و در برابر خوردگی مقاومت زیادی از خود نشان می دهند. فولادهای ضد زنگ داپلکس از ترکیب استیل فریتی و آستینتی تشکیل می شوند و به همین دلیل هم مقاومت آنها در برابر خوردگی نسبت به سایر استیل ها افزایش پیدا کرده است.

 

کاربرد استیل چیست ؟

در ادامه با کاربردهای هر یک از استیل های معرفی شده آشنا خواهید شد:

  • مشخصات استیل آستینتی : همانطور که می دانید استیل آستینتی دارای مقاومتی بسیار استثنایی در برابر گرما و خوردگی است و به همین دلیل هم در بسیاری از صنایع مانند پزشکی،, اتومبیل سازی،, هوا و فضا و کاربردهای صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع استیل به خاطر قدرت و شکل پذیری بی نظیر خود معروف است. در پزشکی از این نوع فولاد برای ساخت سوزن های زیرپوستی،, درپوش و.. استفاده می شود. همچنین در صنعت اتومبیل سازی برای ساخت قطعات مختلف خودرو و برای ساخت قطعاتی مانند فنر و… از این نوع استیل استفاده می شود. 
  • استیل فریتی : یکی از شباهت های فولاد ضد زنگ فریتی و آستینتی این است که هیچ کدام با عملیات حرارتی سخت نمی شوند. فریتی که اغلب به عنوان ساده ترین آلیاژ استنلس استیل در نظر گرفته می شود کاربردهای تجاری زیادی دارد. این نوع استیل ها به عنوان ورق های پوششی فولادی 3 میلی متری که نیازی به جوشکاری ندارند مورد استفاده قرار می گیرند. این نوع فولاد اغلب در عملیات جوشکاری مورد استفاده قرار می گیرد و در صنعت ساختمان سازی و به عنوان ورق پوششی کاربردهای گسترده ای دارد.  
  • استیل مارتنزیتی : از نوع 410 فولاد زنگ نزن مارتنزیتی می توان برای ساخت پیستون و شیرآلات،, اتصالات فولادی،, فنرها،, کارد و چنگال،, قطعات میکرومتر،, پره های توربین،, میله های پمپ،, پیچ و مهره،, پروانه و شافت و… استفاده کرد. از نوع 420 این استیل علاوه بر کاربردهای ذکر شده می توان در صنعت پزشکی و برای ساخت ابزار و تجهیزات لازم برای جراحی،, ساخت سلاح گرم،, قطعات ماشین و… استفاده کرد.
  • استیل داپلکس : اگر می خواهید بدانید کاربردهای این نوع استیل چیست باید بگوییم که داپلکس کاربردهای مختلفی در صنایع دارد. اغلب از این فولاد زنگ نزن در محیط های خطرناک شیمیایی،, صنایع پتروشیمی،, نفت و گاز،, متالورژی،, صنعت کشتی سازی،,  ساختمان سازی و… استفاده می شود.

3-2 خمکاری  cnc ورق الومینیوم

از جمله خدمات ما در فلز فرم اریا خمکاری ورق المینیوم  ورق آلومینیوم رنگی ورق آلومینیوم آجدار ورق های کامپوزیتی می باشد

انواع ورق های آلومینیوم

ورق های آلومینیوم را می توان از نظر ظاهر و جنس به دو دسته تقسیم کرد که هر کدام خواص و کاربردهای متفاوتی دارند، بنابراین قبل از انتخاب، شناخت انواع خواص ورق آلومینیوم ضروری است که در ادامه به شرح آن ها پرداخته می شود:

انواع ورق آلومینیوم از نظر ظاهر

از انواع ورق آلومینیوم می توان به موارد زیر اشاره کرد، در ادامه توضیح مختصری درباره هر یک داده شده است.

  • ورق آلومینیوم رنگی
  • ورق آلومینیوم آجدار
  • ورق های کامپوزیتی

 

انواع ورق آلومینیوم از نظر ظاهر

ورق آلومینیوم رنگی

ورق های آلومینیوم رنگ آمیزی شده جذابیت ویژه ای دارند. این ورق ها دارای کاربردهای بسیاری می باشند و در جنس های مختلفی تولید می شوند، از ورق آلومینیوم رنگی در ساخت درب و پنجره، پوشش سقف سالن ها و دکوراسیون داخلی استفاده می شود.

برای تولید ورق های آلومینیوم رنگی ابتدا واحد آبکاری، آن ها را به سالن رنگ انتقال می دهد و رنگ به وسیله بار الکتریکی با ضخامت ۵۰ الی ۱۰۰ میکرون، روی ورق قرار می گیرد. سپس برای ایجاد استحکام در رنگ، ورق ها را به کوره منتقل می کنند و در دمای ۱۸۰ الی ۲۰۰ درجه سانتی گراد پخته می شوند. لازم به ذکر است، ورق های آلومینیوم رنگی در ضخامت های بین ۰٫۲ الی ۳۰ میلی متر تولید می شوند.

ورق آلومینیوم آجدار

برخلاف ورق آلومینیوم ساده که دارای سطح صیقلی است، ورق های دارای آج، بیشتر در طراحی دکوراسیون داخلی و بیرونی ساختمان، کفپوش ها، کابینت های آشپزخانه، پل های هوایی، کف اتوبوس ها و غیره کاربرد دارند و بسته به نیاز در ابعاد و اندازه های متفاوتی تولید می شوند. 

ورق آلومینیوم کامپوزیتی

ورق آلومینیوم کامپوزیتی از لایه پلی اتیلن و لایه کاغذ کرافت ساخته می شود. این پنل بسیار سبک و در عین حال محکم است که می تواند در برابر عوامل بیرونی مقاومت کند.

سطح رنگی ورق آلومینیوم با روکش پلی استر پوشانده شده که از خوردگی و زنگ زدگی ورق محافظت می کند. همچنین لایه پلی اتیلن موجود در این ورق اجازه ورود رطوبت را به خود نمی دهد. از دیگر مزایای ورق کامپوزیتی می توان به مقاومت در برابر حرارت بالا، جلوگیری از خرابی و هزینه مناسب اشاره کرد. لازم به ذکر است، ورق های کامپوزیتی به صورت رول و شیت به بازار عرضه می شوند.

 

انواع ورق آلومینیوم از نظر جنس

برای خرید ورق آلومینوم در ابتدا بهتر است، به شناخت انواع مختلفی از آن ها پرداخت زیرا هر کدام از ورق های آلومینیوم برای مصارف مختلف، متفاوت هستند که در ادامه به شرح مختصر از پرکاربرد ترین آن ها پرداخته شده است.

ورق آلومینوم سری ۶۰۰۰

عنصر اصلی در ساخت این ورق منیزیم و سیلیسیم است که با ویژگی های سری ۴۰۰۰ و ۵۰۰۰ مشترک هستند. ورق آلومینیوم سری ۶۰۰۰ در برابر خوردگی و اکسیداسیون از مقاومت بالایی برخوردارند، بنابراین در ساخت قطعات هواپیما، قطعات دوربین، کوپلر، قطعات کشتی، سخت افزار، لوازم جانبی و اتصالات الکترونیکی، سوپاپ ها، سلاح ها و اتصالات کم فشار در هواپیما استفاده می شود.

ورق آلومینیوم سری ۶۰۶۰

ورق آلومینیوم ۶۰۶۰ از منیزیم و سیلیکون تشکیل شده و بسیار مشابه به ورق سری ۶۰۰۰ و ۶۰۶۳ است، اما این ورق نسبت به ۶۰۶۳ منیزیم کمتری دارد.

ورق الومینیوم سری ۶۰۶۱

از ورق آلومینیوم ۶۰۶۱ هم مانند ۶۰۰۰ می توان در قطعات هواپیما، قطعات دوربین، کوپلر، قطعات کشتی، سخت افزار، لوازم جانبی و اتصالات الکترونیکی، شیرآلات، قطعات سوپاپ و غیره استفاده کرد.

ورق آلومینیوم سری ۵۰۰۰

در مساحت مشابه، وزن این ورق سبک تر از وزن سری های دیگر است. در نتیجه، از آن در حمل و نقل هوایی مانند مخازن سوخت هواپیماها استفاده می شود. همچنین در ریخته گری و نورد مداوم، اکسیداسیون کاربرد دارد.

ورق آلومینیوم سری ۵۰۰۵

ورق آلومینیوم سری ۵۰۰۵ ازفلزات آهن، سیلیسیم و منیزم ساخته شده است. با توجه به محتوای اصلی آن، برای جوشکاری گزینه مناسبی است و همچنین برای صنایع دریایی کاربرد فراوان دارد.

ورق آلومینیوم سری ۵۰۸۳

آلیاژ ۵۰۸۳ مقاومت بالایی در برابر خوردگی و جوشکاری دارد، اما برای افزایش بیشتر مقاومت در برابر خوردگی بهتر است، آنودایز شود. این ورق در ساخت کشتی های بزرگ دریایی، ظروف، واگن های راه آهن، سازه ها و کابین ها کاربرد دارد.

ورق آلومینیوم سری ۱۰۰۰

نام دیگر ورق آلومینیوم سری ۱۰۰۰،” آلومینیوم خالص” است. این ورق بیش از ۹۹% میزان آلومینیوم را در بین تمام سری های تولید شده دارد. از آنجایی که هیچ تکنیکی برای ساخت سری ۱۰۰۰ نیاز نیست، اما قیمت آن بسیار مقرون به صرفه می باشد و در صنایع معمولی کاربرد دارد. از دو عدد آخر شماره سریال این سری، برای تعیین کمترین میزان آلومینیوم استفاده می شود. به عنوان مثال، در سری ۱۰۵۰، دو عدد آخر ۵۰ است و طبق استاندارد بین المللی، میزان آلومینیوم باید به بیشتر از ۹۹.۵% برسد. آلیاژهای موجود گروه ۱۰۰۰، عبارت است از آلیاژ های ۱۰۶۰، ۱۰۷۰، ۱۱۰۰، ۱۲۰۰.

ما در فلز فرم اریا با بیش از ده سال سابقه در زمینه خمکاری تمامی موارد بالا را با کیفیت مطلوب و قیمت مناسب انجام میدهیم .در صورت هر گونه سوال ،یا نیاز به پیشتیبانی با ما تماس بگیرید

3-3 خمکاری cnc ورق گالوانیزه

ما در فلز فرم اریا با بیش از ده سال سابقه در زمینه خمکاری ،تمامی ورق های گالوانیزه را با کیفیت مطلوب و قیمت مناسب میپذیریم

ورق گالوانیزه از نمونه ورق های آهنی می باشد که پوششی از جنس روی سطح آن را پوشانده است. گالوانیزه کردن ورق های آهنی به فرایندی گفته می شود

که طی آن لایه ای نازک روی سطح آهن یا فولاد قرار داده می شود و همین امر مقاومت بالای این ورق را به دنبال داشته است. یکی از دلایلی که موجب شده

است تا این ورق به بهترین گزینه برای استفاده در مصالح ساختمانی تبدیل شود، مقاومت بالای ورق های گالوانیزه در مقابل تغییرات آب و هوایی است. همچنین

با توجه به این که از فلز روی برای پوشاندن این ورق ها استفاده می شود بنابراین در صورت ایجاد فرایند زنگ زدگی آهن هیچ گونه تغییری در سطح زیرین

ورق ایجاد نخواهد شد. از مزایای دیگر که این دسته از ورق ها دارند می توان به ظاهر زیبا، مقاومت بالا، طول عمر قابل توجه و ... اشاره کرد. در این مطلب

قصد داریم شما را با انواع ورق گالوانیزه و عوامل موثر در ابعاد این ورق آشنا کنیم. 

ابعاد ورق گالوانیزه

به صورت کلی ابعاد ورق های گالوانیزه به عوامل مختلفی بستگی دارد که یکی از این عوامل شرکت سازنده این ورق ها می باشد. ضخامت ورق های گالوانیزه

شامل بازه 0.25 تا 2.5 میلیمتر می شود. ورق های گالوانیزه به دو صورت رول و فابریک شکل دهی می شوند. این ورق ها در نمونه های مختلفی تولید می شوند

که از جمله آن ها می توان به ورق گالوانیزه رنگی، شیبدار و ... اشاره کرد. ورق های گالوانیزه با توجه به ابعادی دارای کاربرد گسترده ای می باشند که از آن

جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کشاورزی
  • اتومبیل سازی
  • ساخت و ساز
  • لوازم خانگی
  • ابزار الکتریکی
  • اسباب و اثاث منزل
  • راه آهن
  • ساخت تابلو ها و علائم جاده ها
  • لایه های محافظتی مقاوم
  • سینی کابل
  • نردبان کابل
  • لوله فولادی برق
  • لوله بخاری
  • کانال کولر

 

 

عرض ورق گالوانیزه

عرض‌های 100 تا 125 پر کاربرد ترین عرض های تولیدی ورق های گالوانیزه است. برای خرید ورق های گالوانیزه می بایست به کاربردی که از این ورق ها انتظار می رود، توجه زیادی داشت، اهمیت این امر از آن جهت است که ابعاد ورق گالوانیزه مورد استفاده در صنایع خودرو سازی با ابعاد ورق گالوانیزه مورد استفاده در ساختمان سازی، کاملا متفاوت می باشد. بنابراین به نوع مصرف ورق توجه زیادی داشته باشید تا مناسب ترین ابعاد مورد نیاز را خریداری نمایید.

طول هر رول ورق گالوانیزه

برای محاسبه طول هر رول ورق گالوانیزه بر حسب میلی متر نیاز به پارامترهای مختلفی داریم که این پارامترها عبارتند از: عرض ورق بر حسب میلی متر، وزن رول ورق گالوانیزه بر حسب گرم، ضخامت ورق برحسب میلی متر و چگالی ورق بر حسب گرم بر سانتیمتر مکعب. با داشتن پارامترهای فوق و جایگذاری آن در فرمول زیر می توان به راحتی طول هر رول از ورق گالوانیزه را محاسبه نمود.

 طول ورق = وزن ورق گالوانیزه / (عرض ورق * ضخامت ورق * چگالی ورق)

در ادامه جدول ابعاد و مشخصات ورق های تولیدی در ایران را بررسی می نماییم.

طول ورق (متر) عرض ورق (متر) ضخامت ورق ( میلی متر) چگالی ورق حدود وزن (کیلوگرم)
2 1 0.3 786 4.716
2 1 0.4 786 6.288 
2 1 0.5 786 7.860 
2 1 0.6 786 9.432 
2 1 0.7 786 1.100 
2 1 0.8 786 12.576 
2 1 0.9 786 14.148 
2 1 1 786  15.720
2 1 1.25 786  1.965
2 1 1.5 786  2.358
2 1 2 786 3.144 
2.5 1.25 0.3 786  7.369
6 1 0.5 786 24 
6 1.25 0.5 786 30 
2.5 1.25 0.5 786 13 
2.5 1.25 1 786 25 
2.5 1.25 1.25 786 31 
2.5 1.25 1.5 786 37 

 

 مشخصات ورق گالوانیزه

به دلیل اینکه پوشش روی به عنوان محافظ ورق فولادی بکار برده می شود در صورتی که پوشش روی آن دچار شکستگی شود، آهن به عنوان فلز مادر دچار خوردگی

و زنگ نمی شود. زیرا فلز روی در نقش آند و آهن در نقش کاتد می باشد. آهن و روی با یک دیگر رابطه شیمیایی برقرار می کنند و به دلیل این که روی از آهن فلز

فعال‌تری می باشد و دارای پتانسیل احیا بسیار کمتر نسبت به آهن است از خوردگی و زنگ زدگی آهن جلوگیری می کند. بنابراین، از ورق گالوانیزه می توان در

مناطق مرطوب یا مناطقی که دائما تماس با آب دارند، استفاده نمود.

ضخامت و طول و عرض  ورق گالوانیزه به دلیل تفاوت در رول یا شیت بودن آن متفاوت است.در صورتی که ورق گالوانیزه به صورت رول باشد دارای

ضخامت 0.18 تا 6 میلی‌متر، عرض 100 و 125 سانتی‌متر و وزن حدودی ما بین 5 تا 7 تن است. انواع شیت های گالوانیزه به صورت فابریک در

ضخامت‌هایی شامل 0.18 ، 0.4 ، 0.9 ، 2 ، 4 و ابعاد 2000*1000 mm و 2500*250  mm تولید می شوند. به دلیل کاربرد فراوان عرض‌های

100 تا 125 و ضخامت‌های بین 0.3 تا 2.5 میلی‌متر، بیشتر ورق های تولیدی در این ابعاد هستند.

 

3-4 خمکاری cnc ورق اهنی

 

ما در فلز فرم اریا تمامی ورق های اهنی را به قیمت بسیار مناسب کیفیت مطلوب با بیش از ده سال سابقه و افرا و تیم مجرم انجام میدهیم

 

  • خمکاری ورق روغنی
  • خمکاری ورق آلیاژی
  • خمکاری ورق مشبک
  • خمکاری ورق اسیدشویی
  • خمکاری ورق رنگی
  • خمکاری ورق آتشخوار
  • خمکاری ورق لاتون
  • خمکاری ورق سیاه
  • خمکاری ورق برشی

4-خمکاری cnc قوطی و پروفیل

  • خمکاری تیرآهن
  • خمکاری نبشی
  • خمکاری ناودانی
  • خمکاری سپر آهنی
  • خمکاری Z
  • خمکاری کلاهی
  • خمکاری کلاهی بس
  • خمکاری پروفیل قوطی

روش های تولید پروفیل قوطی

سه روش اصلی برای تولید انواع پروفیل استفاده می‌شود: نور گرم، نورد سرد، اتصال نورد گرم و سرد. از روش نورد گرم بیشتر برای تولید پروفیل‌هایی استفاده می‌کنند که قوطی هستند. روش نورد سرد نیز برای تولید و ساخت آن دسته از پروفیل‌ها که جنبه تزئینی دارند استفاده می‌شود. روش سروم یا ترکیبی نیز کاربردهایی مختص به خود دارد.

انواع قوطی آهن

پروفیل در نوع های مختلفی تولید می شود و هر کدام برای نقش و کاربردی به وجود می آیند. پروفیل باز و بسته در بازار موجود می باشد که هر دو آن ها برای مصارف صنعتی و ساختمانی به کار می روند. انواع پروفیل های ساختمانی عبارتند از:

  • تیرآهن
  • نبشی
  • ناودانی
  • سپر آهنی
  • Z
  • کلاهی
  • کلاهی بس
  • پروفیل قوطی

5-مهارت های یک خمکاری خوب چیست؟

از جمله مهمترین مهارت یک اپراتور خمکاری ،تجربه کافی است که مهمترین ویژگی خمکار است.بعضی مواقع تجارب باعث میشود که تاصیر زیادی در کیفیت خمکاری داشته باشد و کیفیت به صورت چشم گیری افزایش یا کاهش یابد.در این صورت توصیه میشود که حتما خمکاری فلزات خود را به افرادی با تجربه بسپارید

فلز فرم اریا با بیش از ده سال سابقه و از جمله با سابقه همکاری با بیش از ده ارگان دولتی و خصوصی تمامی فلزات را با کیفیت مطلوب و کادری مجرب پذیراست.

6-نکات مهم در زمان خمکاری چیست؟

از جمله مواردی که در زمان خمکاری باید به ان توجه کنیم عبارتند از: نیروی با تجربه،کیفیت مطلوب مواد اولیه،دقت در انجام خمکاری است که مرتبط با اپراتور است

 

7-فرایند خمکاری چگونه است؟

شکل دهی فلزات شامل فرایند هایی است که در آن فلز به وسیله ابزار و یا قالب ها شکل داده می شود. این فرایند ها با افزایش خواص میکانیکی در

قطعات همراه می شود به گونه ای که می توان گفت: شکل دهی فلزی عملیاتی است که در نتیجه آن خواص فیزیکی و مکانیکی ورق بدون هیچ روش

براده برداری تغییر می کند.

  1.  شکل دهی در فلزات فرایندی کاملا دینامیک است که از آن به عملیات سریع یا غیر آرام یاد می شود.
  2. نیرو یا انرژی مورد نیاز در فلزات برای تغییر شکل در حالت گرم کمتر است

8-قیمت های خمکاری و برش کاری را از کجا بدست بیاوریم؟

برای اطلاع از قیمت کافیست با ما همین الان تماس بگیرید ماپاسخگوی شما هستیم

 09127283865 (زارع)

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه هزینه و قیمت خمکاری ورق و خدمات خم و برش ورق با کارشناسان ما تماس بگیرید.

9-اهمیت کیفیت خمکاری

کیفیت خمکاری اهمیت بسیاری دارد چرا که این امر منجر به شکستن یا خم نشدن به میزان لازم یا برگشت فتری میشود.ما در فلز فرم اریا با تکیه بر نیروی با تجربه خود تمامی این موارد را در نظر میگیریم

10-اهمیت نیروی با تجربه در زمان خمکاری

گاهی در زمان خم کاری لازم است با استفاده از تجربه فرایند خمکاری انجام شود .نیروی متخصص با اتکا به دانش و تجربه خود فرایند خمکاری را نسبت به فلز انجام میدهد تا مشتریان بهترین نتیجه رابگیرند

11-برش کاری اهن و فولاد

 

انواع برش :

۱) برش هواگاز     ۲) برش پلاسما     ۳) برش لیزر   ۴) برش قیچی گیوتین   ۵) اره نواری

توانمندی برش:

در دستگاه های برش هواگاز از سوخت گاز به همراه اکسیژن جهت برش استفاده می شود و توانمندی برش تا ۳۰۰ میلیمتر را در انواع آلیاژها دارد. از سوی دیگر برش پلاسما نیاز به مهارت اپراتور ندارد و توانمندی برش هرگونه فلز با ضخامت بیش از ۵ سانتی متر را دارا است.

برش لیزر هم یکی دیگر از روش های برشکاری آهن و فولاد بشمار می رود که برش اجسام و قطعات را توسط اشعه لیزر انجام می دهد. برش لیزر توانایی برش آهن تا ۲۵ میل، استیل تا ۱۲ میل، مس و آلومینیوم تا ۶ میل را دارا می باشد.

یکی از سریع ترین و بهترین روش ها برای برش ورق های فلزی، برش با گیوتین است که از مزایای آن می توان به مناسب بودن برای روش طولی و هزینه کم اشاره کرد که توانایی برش تا ضخامت ۲۵ میل به صورت اتوماتیک را دارد. برش اره نواری نیز برای برش تمام مقاطع فولادی تا قطر ۲۲۰۰ میل مورد استفاده قرار می گیرد و جزء کارامدترین روش های برش بشمار میرود.